USA Travel Visa

Drošs ESTA pieteikuma apstrādes pakalpojums


  • ESTA papildināšanas pakalpojums
  • Apstiprināšana pa e-pastu
  • Pieteikuma statusa pārbaude
  • Jūsu pieteikuma detalizēta pārbaude
  • Bezmaksas kļūdu labošana
  • Droša interneta vietne
  • Pārskata/papildināšanas pakalpojums
  • Konsultācijas ceļošanas atļaujas noraidīšanas gadījumā
  • Informācija par tranzīta vīzas saņemšanu
  • Informācija par tūrista vīzas saņemšanu
  • Informācija par darba vīzas saņemšanu
  • Informācija par US-VISIT programmu
  • Klientu atbalsts 24/7

Bezvīzu ceļošanas programmas ietvaros visiem ceļotājiem, kas ierodas ASV pa gaisu vai jūru, ir jābūt apstiprinātai ceļošanas atļaujai (ESTA).

 

Kā pieteikties ESTA un ASV vīzām


Elektroniskā ceļošanas atļauju sistēma, kas tiek saīsināti saukta par ESTA, ir tiešsaistes pieteikšanās sistēma, kuru ir izveidojusi ASV valdība, lai veiktu sākotnējo ceļotāju pārbaudi pirms viņi ieceļo Amerikas Savienotajās Valstīs.

Apstiprinātu ESTA ceļošanas atļauju var izmantot gan ASV apmeklēšanai, gan tranzītam caur ASV teritoriju. Tikai bezvīzu ceļošanas programmas dalībvalstu pilsoņiem ir atļauts ieceļot ASV ar ESTA ceļošanas atļauju. Valstu, kas nav bezvīzu programmas dalībvalstis, pilsoņiem ir jāpiesakās parastās ASV tūrista vīzas saņemšanai, lai ieceļotu ASV. Pēc ESTA ceļošanas atļaujas saņemšanas, atļaujas saņēmējs var vairākas reizes ieceļot Amerikas Savienotajās Valstīs saskaņā ar bezvīzu programmas ierobežojumiem. Ceļotājiem, kas ierodas Amerikas Savienotajās Valstīs bezvīzu programmas ietvaros, ir atļauts uzturēties ASV ne ilgāk par 90 dienām, kā arī ieceļojot ASV jums var lūgt uzrādīt biļeti atpakaļceļam un pierādīt pietiekamu līdzekļu esamību. Ceļošanas atļaujas saņemšanas procesā ir mazāk formalitāšu salīdzinot ar ASV vīzas saņemšanas procesu.

 

ESTA pieteikums   

TŪRISMS
ESTA ceļošanas atļauja ir obligāti jāsaņem ikvienam tūristam, kas ieceļo (pa ūdeni vai gaisu) Amerikas Savienotajās Valstīs saskaņā ar bezvīzu ceļošanas programmu.

TRANZĪTS
Apstiprināta ceļošanas atļauja (ESTA) ir nepieciešama arī lidmašīnu pasažieriem, kas šķērso ASV ar lidmašīnu.

DARBS
Ceļotājiem, kas ieceļo ASV darījuma braucienu ietvaros bezvīzu ceļošanas programmas ietvaros, arī ir nepieciešama derīga ASV ceļošanas atļauja..

 
Travelers from around the world can enter the Unites States with the ESTA travel authorization
 

Informācijas apstrādes pakalpojumus sniedz USATRAVELVISA.NET

  • Pieteikumā norādītās informācijas pārbaude pirms iesniegšanas
  • 100% Garantēta naudas atmaksa. Gadījumā, ja jūsu ESTA atļauja netiks apstiprināta, jums nekas nebūs jāmaksā par to.
  • Bezmaksas atkārtota iesniegšana gadījumā, ja tiek atklātas kļūdas
  • Apstrāde iesniegšanas dienā
  • Jūsu apstiprinātā ceļošanas atļauja tiks nosūtīta uz jūsu e-pastu drukai sagatavota PDF dokumenta veidā
  • Droša datu šifrēšana ar SSL (256 bitu šifrēšana)
  • Konsultācijas par vīzas saņemšanu gadījumā, ja ESTA pieteikums tiek noraidīts.
  • Jūsu iesniegtās ceļošanas atļaujas tiks automātiski pārbaudītas līdz brīdim, kad par tām tiks pieņemts lēmums
  • Klientu atbalsta dienests darbojas 24 stundas diennaktī / 7 dienas nedēļā visu jūsu ESTA derīguma termiņu
  • Interneta vietne atbilst PCI prasībām
  • Kopsumma: US$ 83,00, kas iekļauj obligāto nodevu par pieteikuma iesniegšanu $14,00

Fakti par ESTA

  • Lai saņemtu ESTA ceļošanas atļauju, jums ir jābūt kādas bezvīzu programmas dalībvalsts pilsonim (valstu saraksts labajā pusē).
  • Ceļotājam ir jābūt derīgai pasei vai elektroniskajai pasei, kuru ir izsniegusi bezvīzu ceļošanas programmas dalībvalsts
  • ESTA ceļošanas atļauja ir obligāta prasība
  • Ceļošanas atļauja ir derīga 2 gadus (ja vien pases derīguma termiņš nebeidzas ātrāk)
  • Var izmantot vairākkārtējai ieceļošanai ASV
  • ESTA ir nepieciešama ieceļojot ASV pa gaisu vai pa jūru
  • Jūs varat uzturēties Amerikas Savienotajās Valstīs līdz 90 dienām
  • Jūs varat ieceļot Amerikas Savienotajās Valstīs atpūtai, darba jautājumos vai šķērsot valsti kā tranzītvalsti
  • Jums ir jābūt izbraukšanas biļetei no ASV
  • Jums ir jāpierāda līdzekļu esamība, lai segtu tēriņus laikā, kamēr atradīsieties ASV

ESTA ierobežojumi: Jūs nedrīkstat strādāt algotu darbu Amerikas Savienotajās Valstīs; jūs nedrīkstat uzturēties ASV vairāk par 90 dienām; aizliegts mainīt imigrācijas statusu; aizliegts pieteikties zaļās kartes vai ASV pilsonības saņemšanai

 

Juridiskā atruna: Šī interneta vietne ir privāta interneta vietne, kas nav saistīta ar Amerikas Savienoto Valstu valdību.
Copyright © 2016 All rights reserved