USA Travel Visa

Saugus ESTA paslaugų apdorojimo procesas


  • ESTA atnaujinimo paslaugos
  • El.pašto patvirtinimas
  • Prašymo būsenos tikrinimas
  • Išsamus jūsų prašymo peržiūrėjimas
  • Nemokamas klaidų taisymas
  • Saugus tinklapis
  • Peržiūros/atnaujinimo paslaugos
  • Konsultacija neigiamo atsakymo atveju
  • Tranzitinės vizos informacija
  • Turistinės vizos informacija
  • Verslo vizos informacija
  • Konsultacija dėl US-VISIT programos
  • 24/7 Klientų aptarnavimas

Bevizio kelionių režimo programa įpareigoja visus keliautojus, vykstančius į Jungtines Amerikos Valstijas oru ar jūra, turėti patvirtintą Kelionės Leidimą (ESTA)

 

Kaip pateikti prašymą ESTA ir Jungtinių Amerikos Valstijų vizoms


Elektroninės leidimo keliauti sistemos patvirtinimas, kitaip žinomas kaip „ESTA“, yra internetinė prašymų sistema, sukurta Jungtinių Amerikos Valstijų vyriausybės ir skirta keliautojų patikrinimui, prieš suteikiant leidimą atvykti į Jungtines Amerikos Valstijas.

Patvirtintas ESTA kelionės leidimas gali būti naudojamas vykstant į Jungtines Valstijas ir keliaujant tranzitu per šalį. Piliečiai šalių, kurios dalyvauja bevizio kelionių režimo programoje, gali atvykti į Jungtines Amerikos Valstijas su ESTA leidimu. Piliečiai šalių, kurios nedalyvauja bevizio kelionių režimo programoje, turi pateikti prašymus standartinei Jungtinių Amerikos Valstijų turistinei vizai gauti. Keliautojai gavę ESTA kelionių leidimą gali lankytis Jungtinėse Amerikos Valstijose keletą kartų, pagal bevizio režimo kelionių programos nuostatus. Keliautojai, atvykstantys į Jungtines Amerikos Valstijas pagal bevizio režimo kelionių programą, šalyje gali apsistoti iki 90 dienų, bet atvykus jie gali būti paprašyti parodyti atgalinį bilietą ir įrodymą dėl pakankamo santaupų turėjimo.

 

ESTA prašymas  

TURIZMAS
ESTA Kelionės Leidimas reikalingas visiems turistams atvykstantiems į Jungtines Amerikos Valstijas (oru ar jūra) pagal bevizio režimo kelionių programą.

TRANZITAS
Patvirtintas Kelionės Leidimas (ESTA) yra reikalingas visiems keliautojams, keliaujantiems pagal bevizio režimo kelionių programą oro tranzitu per Jungtines Amerikos Valstijas.

VERSLAS
Verslo keliautojai, vykstantys į Jungtines Amerikos Valstijas pagal bevizio režimo kelionių programą, taip pat turi turėti patvirtintą Jungtinių Amerikos Valstijų Kelionės Leidimą.

 
Travelers from around the world can enter the Unites States with the ESTA travel authorization
 

Apdorojimo paslaugos siūlomos USATRAVELVISA.NET

  • Peržiūrėti prašymo informaciją prieš pateikimą
  • 100% Pinigų grąžinimo garantija. Nebūsite apmokestintas, jei jūsų ESTA nebus patvirtintas.
  • Nemokamas pakartotinas teikimas nustačius klaidas
  • Apdorojimo paslaugos tą pačią dieną
  • Kelionių leidimas PDF formatu pristatomas el.paštu, paruoštas spausdinimui
  • Saugi prašymo pateikimo forma SSL (256-bit koduotė)
  • Konsultacijos dėl vizos ESTA neigiamo atsakymo atveju
  • Pateikti ESTA prašymą automatiškai pertikrinami jūsų vardu, kol laukiama atsakymo
  • 24/7 klientų aptarnavimo paslauga ESTA galiojimo metu
  • PCI reikalavimus atitinkantis puslapis
  • Bendra kaina: US$ 83,00 į kurią įeina privalomas $14,00 prašymo mokestis

Faktai apie ESTA

  • Turite turėti galiojantį pasą, išduotą vienos iš šalių, nurodytų dešinėje, kuri dalyvauja bevizio režimo kelionių programoje
  • Keliautojas turi turėti galiojantį, kompiuteriu nuskaitomą ar elektroninį pasą, išduotą vienoje iš šalių, dalyvaujančių bevizio režimo kelionių programoje
  • ESTA yra privalomas
  • Galioja 2 metus (išskyrus jei paso galiojimas baigiasi anksčiau)
  • Gali būti naudojamas kelioms kelionėms į Jungtines Amerikos Valstijas
  • Privalomas vykstant į Jungtines Amerikos Valstijas oru ar jūra
  • Jūsų apsilankymas Jungtinėse Amerikos Valstijose turi būti iki 90 dienų
  • Jūsų kelionė į Jungtines Amerikos Valstijas keli turi būti pagrįsta verslo, laisvalaikio ar tranzito tikslais
  • Privalote turėti atgalinį ar kito tikslo kelionių bilietą
  • Finansinių santaupų įrodymą, pagrindžiantį jūsų išlaidas apsistojimo metu

ESTA apribojimai Jūs negalite dirbti Jungtinėse Amerikos Valstijose; negalite būti šalyje ilgiau nei 90 dienų; negalite keisti imigravimo statuso; negalite pateikti prašymo žaliai kortai ar JAV pilietybei

 
 

Teisinė informacija: Usatravelvisa.net yra privatus tinklapis, kuris nėra susijęs su Jungtinių Amerikos Valstijų vyriausybe.
Copyright © 2016 All rights reserved