USA Travel Visa

Biztonságos ESTA feldolgozási szolgáltatások


  • ESTA frissítési szolgáltatás
  • E-mail megerősítés
  • Kérelem státuszának ellenőrzése
  • Az Ön kérelmének alapos ellenőrzése
  • Hibák kijavítása ingyen
  • Biztonságos weboldal
  • Revision/Update Service
  • Tanácsadás a megtagadott belépéssel kapcsolatban
  • Információ a tranzit vízumról
  • Információ a turista vízumról
  • Információ az üzleti vízumról
  • Útmutatás a US-VISIT Programmal kapcsolatban
  • Nonstop ügyfélszolgálat

A Vízummentességi Program előírja, hogy minden olyan utazónak, aki légi vagy vízi úton érkezik az Egyesült Államokba, jóváhagyott beutazási engedéllyel (ESTA-val) kell rendelkeznie.

 

Hogyan lehet az ESTA-t és az Egyesült Államokba szóló vízumot kérelmezni?


Az Utazási Engedélyt Jóváhagyó Elektronikus Rendszer, közismertebb nevén az “ESTA” egy online kérelmezési rendszer, amelyet az Egyesült Államok kormánya hozott létre, hogy előszűrjék az utazni szándékozókat, mielőtt elutazhatnának az Egyesült Államokba.

A jóváhagyott ESTA beutazási engedély az Egyesült Államokba való utazáshoz és az országon történő átutazáshoz egyaránt használható. Csak a vízummentességet élvező országok állampolgárai léphetnek be ESTA-val az Egyesült Államokba. A nem vízummentes országok állampolgárainak az Egyesült Államokba szóló turista vízumot kell kérelmezniük. Miután az utazni szándékozó személy megkapta a beutazási engedélyt, többször is elutazhat az Egyesült Államokba a Vízummentességi Programban leírt korlátozások figyelembe vételével. A Vízummentességi Program keretein belül az Egyesült Államokba belépő utazók rendszerint legfeljebb 90 napig tartózkodhatnak az országban, azonban előfordulhat, hogy belépéskor igazolniuk kell a visszaútra is szóló jegyük meglétét, és azt, hogy rendelkeznek elegendő anyagi fedezettel. A beutazási engedély kérelmezésének folyamata kevesebb formalitással jár, mint az amerikai vízumkérelmezés folyamata.

 

KÉRELMEZZEN ESTA-T  

TURIZMUS
Az ESTA beutazási engedély jelenleg kötelező minden olyan turistára nézve, aki a Vízummentességi Program keretein belül (légi vagy vízi úton) belép az Egyesült Államokba.

ÁTUTAZÁS
A jóváhagyott beutazási engedély (ESTA) kötelező a vízummentességet élvező országokból származó utazók számára, ha légi úton utaznak át az Egyesült Államokon.

ÜZLET
A Vízummentességi Program keretein belül üzleti céllal az Egyesült Államokba érkező utazók számára is kötelező, hogy jóváhagyott amerikai beutazási engedéllyel rendelkezzenek.

 
Travelers from around the world can enter the Unites States with the ESTA travel authorization
 

A feldolgozási szolgáltatást kínálja: USATRAVELVISA.NET

  • A kérelemben megadott adatok áttekintése a benyújtást megelőzően
  • 100% Pénz-visszafizetési garancia. Nem számítunk fel semmilyen díjat, ha nem adják meg Önnek az ESTA engedélyt.
  • Hibák esetén lehetőség van az újbóli benyújtásra ingyen
  • A feldolgozás még az adott napon megvalósuló szolgáltatás
  • Az azonnal kinyomtatható, PDF formátumú beutazási engedélyének kézbesítése e-mailben
  • Az űrlapon elküldött adatok biztonságát 256 bites SSL titkosítás védi
  • Vízummal kapcsolatos tanácsadás megtagadott ESTA esetén
  • A függőben lévő ESTA kérelmek automatikusan újra ellenőrzésre kerülnek az Ön nevében, amíg meg nem születik a döntés
  • Nonstop ügyfélszolgálat az ESTA-ja érvényességének időtartama alatt
  • PCI szabványoknak megfelelő weboldal
  • Végösszeg: US$ 83,00, amely magában foglalja a kötelezően fizetendő igénylési díjat, melynek összege $14,00.

Tények az ESTA-ról

  • Önnek érvényes útlevéllel kell rendelkeznie, amelyet a Vízummentességi Programban részt vevő, a jobb oldalon felsorolt országok valamelyike állított ki
  • Az utazónak érvényes, géppel olvasható vagy elektronikus útlevéllel kell rendelkeznie, amelyet valamelyik vízummentességet élvező ország állított ki
  • Az ESTA egy követelmény, melynek megléte kötelező
  • 2 évig érvényes (ha nem jár le előbb az adott személy útlevele)
  • Feljogosítja arra, hogy többször is elutazzon vele az Egyesült Államokba
  • Kötelező, amennyiben légi vagy vízi úton érkezik az Egyesült Államokba
  • Legfeljebb 90 napig tartózkodhat az Egyesült Államokban
  • Üzleti, kedvtelési vagy átutazási céllal tartózkodhat az Egyesült Államokban
  • Retúrjeggyel vagy a továbbutazáshoz szükséges jeggyel kell rendelkeznie
  • Igazolnia kell azt, hogy rendelkezik elegendő anyagi forrással, amely fedezi az országban tartózkodásának költségeit

Az ESTA korlátozásai: Ön nem dolgozhat az Egyesült Államokban; nem tartózkodhat ott 90 napnál tovább; nem válthat bevándorló státuszra; nem kérelmezhet zöldkártyát vagy amerikai állampolgárságot

 

Jogi nyilatkozat: a(z) Usatravelvisa.net egy privát weboldal, amely nem áll összeköttetésben az Egyesült Államok kormányával.
Copyright © 2016 All rights reserved