USA Travel Visa

Ασφαλείς Υπηρεσίες Επεξεργασίας ESTA


  • Υπηρεσία Ενημέρωσης ESTA
  • Επιβεβαίωση email
  • Έλεγχος Κατάστασης της Αίτησης
  • Εκτεταμένος έλεγχος της αίτησής σας
  • Δωρεάν διόρθωση σφαλμάτων
  • Ασφαλής ιστοσελίδα
  • Υπηρεσία Αναθεώρησης/Ενημέρωσης
  • Οδηγίες Άρνησης Εισόδου
  • Πληροφορίες για Βίζα Διέλευσης
  • Πληροφορίες για Τουριστική Βίζα
  • Πληροφορίες για Επιχειρηματική Βίζα
  • Οδηγίες Προγράμματος ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ στις ΗΠΑ
  • Καθημερινή 24ωρη Υποστήριξη Πελατών

Το Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα απαιτεί από όλους τους ταξιδιώτες που εισέρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω αέρα ή θαλάσσης να έχουν μια εγκεκριμένη Ταξιδιωτική Άδεια (ESTA).

 

Πώς να Υποβάλετε Αίτηση για ESTA και Βίζα για τις Ηνωμένες Πολιτείες


Το Ηλεκτρονικό Σύστημα Ταξιδιωτικής Άδειας, κοινώς γνωστό ως “ESTA”, είναι ένα online σύστημα εφαρμογής που αναπτύχθηκε από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών προκειμένου να ελέγξει από πριν τους ταξιδιώτες πριν τους επιτραπεί να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μια εγκεκριμένη Ταξιδιωτική Άδεια ESTA μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την επίσκεψη όσο και τη διέλευση από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόνον οι πολίτες των χωρών Απαλλαγής από Βίζα μπορούν να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες με την ESTA. Πολίτες των χωρών που δεν εντάσσονται στο Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για κανονική τουριστική βίζα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόλις ο ταξιδιώτης λάβει την Ταξιδιωτική Άδεια ESTA, αυτός/ή μπορεί να επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες επανειλημμένως εντός των ορίων που θέτει το Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα. Οι ταξιδιώτες που εισέρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα επιτρέπεται κανονικά να διαμείνουν έως για 90 ημέρες, αλλά μπορεί να χρειαστεί να παρέχουν ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής καθώς και μια απόδειξη οικονομικών πόρων κατά την είσοδο. Η διαδικασία υποβολής αίτησης για ταξιδιωτική άδεια περιλαμβάνει λιγότερες διατυπώσεις σε σχέση με τη διαδικασία αίτησης για απόκτηση βίζας προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Αίτηση για ESTA  

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Η ταξιδιωτική Άδεια ESTA απαιτείται τώρα για όλους τους τουρίστες που εισέρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες (μέσω αέρα ή θαλάσσης) στο πλαίσιο του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα.

ΔΙΕΛΕΥΣΗ
Μια εγκεκριμένη Ταξιδιωτική Άδεια (ESTA) απαιτείται για τους ταξιδιώτες που προέρχονται από Χώρες του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα και διέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω αέρα.

ΕΡΓΑΣΙΑ
Όσοι επαγγελματίες εισέρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα απαιτείται επίσης να διαθέτουν εγκεκριμένη Ταξιδιωτική Άδεια για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 
Travelers from around the world can enter the Unites States with the ESTA travel authorization
 

Υπηρεσίες Επεξεργασίας προσφέρονται επίσης από το USATRALVISA.NET

  • Έλεγχος των στοιχείων της αίτησης πριν από την υποβολή
  • 100% Εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Δεν θα χρεωθείτε εάν η ESTA σας δεν εγκριθεί.
  • Δωρεάν εκ νέου υποβολή εάν εντοπιστούν λάθη
  • Υπηρεσία επεξεργασίας αυθημερόν
  • Αποστολή της ταξιδιωτικής σας άδειας μέσω email σε μορφή PDF έτοιμο για εκτύπωση.
  • Ασφαλής φόρμα υποβολής μέσω πρωτοκόλλου SSL (256-bit κρυπτογράφηση)
  • Οδηγίες για υποβολή βίζας σε περίπτωση άρνησης χορήγησης ESTA
  • Εκκρεμείς αιτήσεις για ESTA θα επανελέγχονται αυτομάτως για λογαριασμό σας έως ότου ληφθεί η απόφαση
  • 24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση πελατών για την περίοδο ισχύος της ESTA
  • PCI συμβατή ιστοσελίδα
  • Συνολική τιμή: US$ 83,00 στην οποία περιλαμβάνεται η υποχρεωτική χρέωση για την αίτηση των $14,00

Αλήθειες σχετικά με την ESTA

  • Πρέπει να έχετε έγκυρο διαβατήριο που έχει εκδοθεί από μία από τις χώρες του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα, όπως αναφέρονται στα δεξιά
  • Ο ταξιδιώτης πρέπει να είναι κάτοχος ενός έγκυρου, μηχανικά αναγνώσιμου ή ηλεκτρονικού διαβατηρίου που εκδόθηκε από μια χώρα του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα
  • Η ESTA αποτελεί υποχρεωτική απαίτηση
  • Ισχύει για 2 χρόνια (εκτός εάν το διαβατήριο λήξει νωρίτερα)
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλαπλά ταξίδια προς τις Ηνωμένες Πολιτείες
  • Είναι υποχρεωτική εάν εισέρχεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω αέρα ή θαλάσσης
  • Η επίσκεψή σας στις Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να διαρκέσει 90 ημέρες ή λιγότερο
  • Η επίσκεψή σας στις Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να γίνεται για επιχειρηματικούς λόγους, αναψυχή ή διέλευση
  • Πρέπει να έχετε ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής ή διαρκείας
  • Απόδειξη οικονομικών πόρων για την κάλυψη των εξόδων κατά τη διάρκεια της διαμονής σας

Περιορισμοί της ESTA: Δεν επιτρέπεται να εργαστείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν επιτρέπεται να παραμείνετε για περισσότερες από 90 ημέρες, δεν επιτρέπεται να αλλάξει το μεταναστευτικό καθεστώς, και δεν επιτρέπεται να υποβάλετε αίτηση για πράσινη κάρτα ή υπηκοότητα των ΗΠΑ

 
 

Νομική Δήλωση Αποποίησης: το Usatravelvisa.net είναι μια ιδιωτική ιστοσελίδα η οποία δεν συνδέεται με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.
Copyright © 2016 All rights reserved